Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Festival press conference

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 26/3/2009 11.30 π.μ.
Αμφιθέατρο Υπουργείο Πολιτισμού Μπουμπουλίνας 20-22

Αγαπητοί φίλοι,
το ECOFILMS 2009, το Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού και Κοινωνικού Κινηματογράφου στη Ρόδο, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην συνέντευξη που διοργανώνει για τους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, την Πέμπτη, 26/3/2009, και ώρα 11.30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού, Μπουμπουλίνας 20-22, πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Η Λουκία Ρικάκη, καλλιτεχνική διευθύντρια και ο Νίκος Νικολαΐδης, Συντονιστής, θα σας ενημερώσουν για τις φετινές ταινίες που μετέχουν στο Φεστιβάλ, διαγωνιζόμενες ή μη, αλλά και για όλες τις άλλες δραστηριότητες, πρωτοβουλίες ή νεωτερισμούς της φετινής διοργάνωσης, όπως το Greenaward 2009, του οποίου την διοργάνωση έχει φέτος αναλάβει, τα αφιερώματα και όλες τις άλλες παράπλευρες εκδηλώσεις αλλά και για τις προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα πλαισιώσουν τις επιτροπές ή τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ.
Τη Δευτέρα στις 30/3 ξεκινά στη Ρόδο το ECOKIDS 2009, http://ecokidsrodos.blogspot.com/ το Φεστιβάλ κινηματογράφου για τους μαθητές με ταινίες που στοχεύουν στην οικολογική και κοινωνική ευαισθητοποίηση των παιδιών και των εφήβων και στη μύησή τους στα μυστικά της τέχνης του κινηματογράφου, στη συνέντευξη θα παρουσιαστεί και υλικό από αυτό το Φεστιβάλ, που φέτος επικεντρώνεται στη μαγική τέχνη του κινουμένου σχεδίου. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε από κοντά και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Γραφείο τύπου Μαρώ Τριανταφύλλου
Τηλ. 6945976771
email triamaro@gmail.com info@ecofilms.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: